Gratis tickets en vervoer  naar het Koningspad “Caminito del Rey”. Geldig bij verblijf van minimaal 8 dagen van 1 oktober tot 1 april voor max 8 personen.

Dit is inclusief vervoer per bus vanaf Fuengirola v.v.

Beleef de buitengewone Caminito del Rey met vervoer vanuit Málaga en een lokale gids. Geniet van het landschap, de rivier, de flora en fauna en leer interessante feiten op deze unieke wandeling.

Highlights

  • Voel de sensatie van het lopen op een luchtpad over de kloof van Gaitanes
  • Luister naar feiten achter de bouw en het gebruik van de loopbrug van een gids
  • Zweef op 100 meter tegen de wanden van de kloof
  • Wandel over bergpaden en hangbruggen op een veilig en schilderachtig pad
  • Profiteer van comfortabel vervoer heen en terug vanuit Málaga

Volledige beschrijving

Wandel op de Caminito del Rey, een hangend wandelpad omgeven door een schilderachtig landschap, met een gids op een tocht vanuit Málaga. Langs de route leer je het echte verhaal achter de bouw van dit grootse kunstwerk kennen.

Stap in Fuengirola IPV hotel op de bus en reis naar Ardales. Krijg een veiligheidsbriefing van je gids en maak je helm vast. Begin de eenrichtingswandeling van Caminito del Rey bij de noordelijke toegang en ga naar de zuidelijke toegang.

Passeer bergen die miljoenen jaren geleden zijn ontstaan en verticale ravijnen die zijn gehouwen door de kracht van de rivier de Guadalhorce. Luister naar verhalen over avonturiers en bergbeklimmers. Luister naar verhalen over een bezoek van een van de machtigste mannen uit de geschiedenis van Spanje: koning Alfons XIII. De route is 7,7 kilometer lang, maar het is een eenvoudige wandeling, vooral met de gids die je gezelschap houdt. Aan het einde van de route keer je terug naar je bus en word je teruggebracht naar Fuengirola.

Het is noodzakelijk om vooraf alle belangrijke informatie te lezen en daarom verwijzen wij nu naar de website:

https://www.caminitodelrey.info/es/

Reservation

To request a reservation, please send an e-mail to villamarisa439@gmail.com.